Επιτυχία στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Εξόρυξη Αποβλήτων

Το πρώτο μας συνέδριο έλαβε χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη. Είχε μεγάλη επιτυχία και το παρακολούθησαν περισσότερα από 150 άτομα από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον ιδιωτικό τομέα και τις δημόσιες αρχές. Επίσης, το Συνέδριο είχε μεγάλη απήχηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολλοί δημοσιογράφοι ήρθαν να καλύψουν το γεγονός. Δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά πολλά θετικά σχόλια για το Έργο και το Συνέδριο και συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για το θέμα της Εξόρυξης Αποβλήτων στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση στα δεξιά.

Επίσης, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις από τις ομιλίες που δόθηκαν εκείνη την ημέρα. Θα τις βρείτε στο μενού Λήψεις, εδώ (σελίδα στα Ελληνικά) και εδώ (σελίδα στα Αγγλικά).

Η επόμενη μεγάλη εκδήλωσή μας θα διοργανωθεί για το καλοκαίρι του 2015. Μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Τοπικό Workshop στον Πολύγυρο

Το Workshop μας (15/09/2014) σχετικά με την Εξόρυξη Αποβλήτων και το έργο LIFE+ reclaim είχε επίσης απήχηση: παρέστησαν πολλοί ντόπιοι, από διαφορετικά υπόβαθρα, όπως εργολάβοι αποβλήτων, επιχειρηματίες ανακύκλωσης και δημοτικοί σύμβουλοι. Η Ομάδα μας έδωσε τέσσερις ενημερωτικές παρουσιάσεις σχετικά με το θέμα και συζήτησε με το κοινό. Οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες για λήψη εδώ (σελίδα στα Ελληνικά) και εδώ (σελίδα στα Αγγλικά).

Τεύχος Νο 5 | Σεπτ 2014

reclaim news

Το κοινό στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Εξόρυξη Αποβλήτων

Προσκεκλημένος Ομιλητής Eddy Wille (OVAM, Βέλγιο)

Προσκεκλημένος Ομιλητής Simon Ford (Ricardo-ΑΕΑ, Ηνωμένο Βασίλειο)

Σπύρος Παπαγρηγορίου,  Πρόεδρος του Συνεδρίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ENVECO Α.Ε.

LIFE+ reclaim Workshop στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Γ. Τέντες και Ζ. Γαϊτανάρου στο Workshop του Πολυγύρου